Razlozi za izgradnju vašeg WordPress sajta

wordpress website

Teško je povjerovati da samo 53% malih poduzeća trenutno ima web stranicu. Zapanjujućih 19% malih i srednjih poduzeća tvrdi da su odlučili da nemaju web stranicu kako bi izbjegli troškove izrade web stranice.

Ono što većina ovih malih poduzeća ne shvaća jest da je za postavljanje i pokretanje web stranice potrebno samo manje od 100 USD.
Tako je! Možete kupiti naziv domene, web hosting, instalirati WordPress web stranica. Kupite unaprijed dizajniranu WordPress temu da biste postavili svoje web mjesto u roku od nekoliko minuta. WordPress sajt cijena, za manje od 150 eura.
Zapitajte se: Biste li potrošili 150 eura za postavljanje prekrasnog WordPress web mjesta i proširivanje poslovanja na mreži ili i dalje mislite da to košta previše?

Sad se sigurno pitate što je zapravo ta WordPress stvar ili zašto je tvrtka za web dizajn koju ste pokušali angažirati nije spomenula. Pa, nastavite čitati da biste pronašli sve odgovore.

Što je WordPress sajt?

WordPress je najbolji sustav za upravljanje sadržajem (CMS) koji je danas dostupan. Ovaj softver omogućuje vam jednostavno stvaranje, uređivanje, upravljanje i objavljivanje sadržaja na vašem sajtu bez potrebe za učenjem bilo kakvog programiranja.

Suprotno popularnom mišljenju,, WordPress nije samo platforma za blogovanje. WordPress također možete koristiti za poslovne web stranice, graditi web stranice e-trgovine, postavljati profesionalne portfelje i još mnogo toga. Zašto koristiti WordPress? Korištenje WordPressa za izradu web stranice ima mnogo prednosti.

Više o WordPress sajtu pročitajte ovdje.

Želiteli da započnete izradu web sajta?